Program


THE BEATLES vs. ROLLING STONES - a The BlackBirds és a Stoned koncertje

THE BEATLES vs. ROLLING STONES - a The BlackBirds és a Stoned koncertje

Az ország két legismertebb tribute zenekara a budapesti ősbemutatót követően, országos turné keretében lép színpadra Debrecenben, a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 16. péntek, 20:30

A nemzetközileg is elismert BlackBirds zenekar jövőre immár 15. éve népszerűsíti és ápolja a Beatles-hagyományokat, a Stoned legénysége (a Fonogram-díjas Kőváry Péter vezetésével), mint a Rolling Stones hazai helytartója pedig 2003 óta adja elő a világ legnagyobb R&R bandájának, a Rolling Stones-nak a dalait. A jubileumi turné két korszakalkotó lemez előtt tiszteleg, 50 éve ekkor jelent meg a Beatles Abbey Road című albuma és a Let it Bleed korong a Stones-tól, rajta az egyik legnagyobb slágerrel, a Gimme Shelter-rel!

 

A több mint kétórás nagykoncerten természetesen mind a Beatles, mind a Rolling Stones legnagyobb slágerei elhangzanak majd a zenekarok meghatározó korszakait végigkísérve, korhű kosztümökkel és hangszerekkel, vonós és fúvós szekcióval, akusztikus betétekkel és eredeti filmrészletekkel színesítve.
 
Esőhelyszín: Kölcsey Központ.
Esőszabályzat: http://www.debreceniszabadteri.hu/esoszabalyzat-3.html

A koncert hossza: 150 perc
Kapunyitás: 20.00

Ajánlatunk


Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!